| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Mia -Administrator-

Data inscrierii: 10/Apr/2007 Mesaje: 1777 Localitate: みく♥
|
Trimis: 06/05/2007 19:30 Titlul subiectului: About emo |
|
|
About Emo Type
Emo este din ce in ce mai raspandit in Romania...
Emo in afara de a fi un stil de muzica (emocore) este si un stil de viata si o caracterizare a sufletului.Provenind de la "emotional" caracterizeaza ființele excepțional de emotive, care se urasc pe sine, se cred mai prejos decat oricare alt om si care isi gasesc refugiul solitar sau cu prietenul cel mai bun, de cele mai numeroase ori.
S-a constatat ca multe dintre persoanele Emo sunt bisexuale, asta din cauza anturajului, iar in general prietenii cei mai buni al unui emo este o persoana de sex opus.
Cei mai multi Emo People se rezuma in a asculta EmoCore sau Screamo ca: Fall out Boy, Emo novel, My chemical romance. Three days Grace etc
Anyway Emo nu este doar o persoana "emotionala" ci este si o persoana aproape nesociabila, care se fereste de oameni de frica respingerii lor.Insa sunt persoane care admira acesti emo people dar totusi ei se feresc de lume din cauza comentariilor rautacioase din componentă unor care sunt mai diferiti.
Cu toate ca "emo people" par mai prostuti sau dau impresia ca nu sunt isteti de multe ori dovedesc ca pot fi mult mai educati si mai destepti decat multi oameni.Joaca Sah, jocuri de logica si isi dezvolta memoria chiar daca ei nu isi dau seama de acest fapt si se cred in continuare inferiori altor oameni.Au impresia ca nu sunt deloc intelesi de oameni si ca de aceea mai bine nu deranjeaza si se retrag in mulțimea lor, printre "ciudati".
P.S.Emo people au de cele mai multe ori sa se taie, chiar tentative de sinucidere din cauza depresiei.Insa de cele mai multe simt nevoia de durere si se taie cu lama in zona venelor sau pe picioare.Emo Music
Emo music sau mai bine zis EmoCore sau Screamo, este genul de muzica care isi are originea in rock si in care se refugiaza de obicei Emo people.Cu o tonalitate mai vesela dar versuri triste toate persoanele "Emo" se regasesc in acest gen de muzica.Ex. de trupe de emocore/screamo sunt: My chemical romance, Three Days Grace, Emo Novel(cea mai originala trupa screamo) sau Fall Out Boy.
Emo Style
Persoanele Emo au lansat un nou trend printre adolescenti, multi adoptand acest stil. Negrul sta la baza, apoi rozul care a fost lansat cu usurinta in societatea rockerilor cu toate ca nu a prea fost acceptata, Rock Boots pentru fete doar, Conversi pentru baieti, Pierce`uri cat incape (in general majoritatea celor Emo au lip piercings adica in buza, cate trei chiar sau in limba), Colorații vii ale parului (in special roz sau verde in combinatii cu blond). Cat despre forma parului acesta trebuie sa cada peste ochi sau chiar si rasta este binecunoscut.Multe Emo Girls se rad intr`o parte a capului insa aprozimativ toti emo boys au parul lungut (nu prea lung) si peste ochi sau mai ciufulit (ceea ce dupa parerea mea este very cute ).
Emo au vrut chiar sa fie diferiti de restul lumii cu stilul acesta de imbracaminte insa si altii au preluat acest stil.
Concluzia?
Persoanele Emo sunt des discriminate si sunt sau cel putin se cred diferite de restul lumii si ca nu se pot aseza la locul lor,insa la urma urmei sunt si persoane care le admira stilul si ii admira si pe ei
Invite As Friend
Report Bad Content _________________ [list] TE IUBESC [/list:u]
Ultima modificare efectuata de catre Mia la 07/02/2008 12:13, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
|
scumpik - Incepator -

Data inscrierii: 09/Mai/2007 Mesaje: 42
|
Trimis: 09/05/2007 13:22 Titlul subiectului: |
|
|
super tare persoanele emo sunt cool  |
|
| Sus |
|
 |
|
funnyzzz -Complet-

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 1539 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 11/05/2007 09:55 Titlul subiectului: |
|
|
defapt....baietzii emo sunt zweet....--->[URL=http://imageshack.us] [/URL] nu???  |
|
| Sus |
|
 |
|
oaie_roz -Complet-

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 1079 Localitate: fostu' micu' Paris
|
Trimis: 11/05/2007 11:03 Titlul subiectului: |
|
|
| mei mi se pare ca the prehistoric emo au fopst tocilarii... adica totusi cine purta pantaloni gap stramtzi, conversi, paru ciufulit etc etc ... |
|
| Sus |
|
 |
|
funnyzzz -Complet-

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 1539 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 11/05/2007 11:18 Titlul subiectului: |
|
|
da..ma rog.....offff cat d sweet e baiatu ala ......:X:X:x nu??/ |
|
| Sus |
|
 |
|
Narcissist_Vanity -User activ-

Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 430 Localitate: x_X nicaieri && peste tot x_X
|
Trimis: 13/05/2007 17:14 Titlul subiectului: |
|
|
De o vreme incoace s-a introdus un nou trend : emo!(trend pt fetitele infantile si baietii penibili ) Dar ce e de fapt emo? 2 fete cu parul in ochi,niste pantaloni largi si creion pe la ochi? GOOOOD NU! Emo e mai mult de atat!
E un stil de viata,un stil de muzica! Nu e un stil de imbracaminte si o marca de creion de ochi! Numai fakerii cred ca emo e doar un machiaj si 2 carpe pe corp.
Eu sunt o mare fana a stilului emo,desi nu-l practic.Doar ascult muzica.
Desi multe persoane nu vad dupa aparentele emo,emo e mai mult de atat.Nu poti merge pe strada si sa vezi pe cineva cu parul in ochi : " gata asta e emo".Nu !
Muzica emo e reprezentata de melodii in general triste dar care au versuri încărcate de sentiment.Daca te duci la un concert la o trupa emo ti se pare ca-si da sufletul pe scena si ca simte sentimentele din versuri,din rime.
Asta e emo,mai presus de toate: un sentiment.Dublat,triplat,dar impartasit la maximul puterii personale. _________________
broken...</3 |
|
| Sus |
|
 |
|
eLlYzAa - Incepator -

Data inscrierii: 14/Mai/2007 Mesaje: 30 Localitate: chek my biography^_^
|
Trimis: 14/05/2007 21:05 Titlul subiectului: |
|
|
ok so emo just rulz
deci baieti emo is asa zweeeeeeeeeeeeet si mi se pare zooopeer cool sa fi emo:d
imi place stilu muzik paru tot
all that i want is to be an emo freak!!!  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
just go shut yourselfX_X>_< |
|
| Sus |
|
 |
|
oaie_roz -Complet-

|
Trimis: 17/05/2007 21:28 Titlul subiectului: |
|
|
piercingurile nu;'s emo... orice om poa sa le aiba.... sry..... |
|
| Sus |
|
 |
|
phantom_agony - Incepator -

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 02/06/2007 20:48 Titlul subiectului: |
|
|
| Eu nu ascult muzica Emo si nici nu adopt stilul.Dar cu toate astea mi se pare ca este mult mai mult decat infatisare , ci un mod de viata si o atitudine. In ultimul timp am vazut multi care se cred Emo dar care nu se poarta ca atare. Incep sa cred ca Emo a ajuns din pacate sa fie la moda , si din ce in ce mai multi copii imaturi se cred asa desi nu il inteleg pe deplin... |
|
| Sus |
|
 |
|
Xpower+puffX -User activ-

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: 08/06/2007 20:36 Titlul subiectului: |
|
|
imi place cumplit de mult stilul si voiam sa-l adopt mul mai mult.....dar de cand e asa trendy am cam lasat-o balta....
muzica emo e foarte tare...si nu pot renunta...  _________________
xxx |
|
| Sus |
|
 |
|
ryna - Incepator -

Data inscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 19/06/2007 14:42 Titlul subiectului: |
|
|
aproape totzi care asculta rock, punk sau alternative se cred "emoizi"...numai k nu sunt.....si aici ma refer la marea majoritate...k sa fii emo nu e de ajuns sa ascultzi emocore sau sa te imbraci in negru....sau sa ai niste skateshoe...  |
|
| Sus |
|
 |
|
ryna - Incepator -

Data inscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 22/06/2007 22:03 Titlul subiectului: |
|
|
da unii sunt....dar altzii doar se cred... |
|
| Sus |
|
 |
|
Lenny -User activ-

Data inscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 216 Localitate: Plutind in deriva...
|
Trimis: 23/06/2007 12:33 Titlul subiectului: |
|
|
wahaha .. ca sa fi emo n-ai trebuință numai de look-ul ala cu parul p ochi si dak iti tai venele tot nu ejti emo , emo e o traire  _________________ Tragic. |
|
| Sus |
|
 |
|
deya -User activ-

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 226 Localitate: the death city/deva
|
Trimis: 23/06/2007 14:40 Titlul subiectului: |
|
|
| ryna a scris: |
da unii sunt....dar altzii doar se cred... |
corect
degeaba te imbraci emo,ascultzi emo music, dar daca nu traiesti cum a spus si nobody _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|
oaie_roz -Complet-

|
Trimis: 23/06/2007 18:14 Titlul subiectului: |
|
|
adica nimenea asta vrea sa zica ca nu ejti emo daca nu ai organele emo... si desigur daca nu gandesti sinti respiri te gadilisi bagi ca porcu in tinbe .. TOATE EMO.... ma enerveaza termenu emo... gata ii zic ZEMO ...  |
|
| Sus |
|
 |
|
GueSsWhO -User-

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 85
|
Trimis: 23/06/2007 22:55 Titlul subiectului: |
|
|
moda'ImO'[kum imi place mie sa`i zic ]
e cea mai trendy-frendy la mom actual
intradevar sunt draguti da prea multi seamana :|
si de cand s`au descoperit in romania la
tot pasu` vezi cate un copchil care se crede 'ImO' :
k sa nu mai zic de freze,imbracaminte,dorinte de sinucidere
[la mishto] am vazut
sincer astia care incearca sa fie emo si se si mandresc cu asta
mi se par niste loseri _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|
phantom_agony - Incepator -

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 30/06/2007 21:21 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: |
|
Mie nu mi se pare asa interesanta ''moda asta Emo''.Nu inteleg de ce tot mai multi se cred Emo.Chiar asa ''cul'' vi se pare?  |
|
| Sus |
|
 |
|
GueSsWhO -User-

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 85
|
Trimis: 02/07/2007 14:42 Titlul subiectului: |
|
|
| phantom_agony a scris: |
| Citat: |
|
Mie nu mi se pare asa interesanta ''moda asta Emo''.Nu inteleg de ce tot mai multi se cred Emo.Chiar asa ''cul'' vi se pare?  |
poate tie nu,da la alti 14524785286558485854574 de copii da
si sincera sa fiu nici eu nu prea inteleg oamenii ce se cred emo si isi pun
inaintea nickului o groaza de "x" _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|
copilul-strazii - Incepator -

Data inscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: 19/07/2007 10:59 Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt de cord cu nobody..
in plus ma enerveaza persoanele obsedate de emo si care se cred si emo si cand se schimba trendu gata nu mai sunt emo ... |
|
| Sus |
|
 |
|
HenriettePnk^^lavZ^iu - Incepator -

Data inscrierii: 22/Iul/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: 22/07/2007 17:35 Titlul subiectului: |
|
|
mda ...
chestia p care a zis'o Fluturash la inceput mi se pare chiar incitant ..
dahhh ... am citit si eu undeva aia mai de mult .. asha ..
ce ma enerveaza p mine cel mai atre este k multa lume se crede emo doar pt k are un breton intr'o parte .. si merge pe strada cu un siret asha si unu' asha ... ) lol .. cele mai multe persoane face foarte mari confuzii intre emo style^^ si emo ppl ... _________________ Don't ware underware! It's funny ^^ =D |
|
| Sus |
|
 |
|
teea - Incepator -

Data inscrierii: 22/Iul/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: 23/07/2007 08:45 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu ma cred emo....m-am inscris pe un forum emo fiindca imi place acest stil dar nu il practic
a si app emo boys are  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|
littlequeen - Incepator -

Data inscrierii: 28/Iul/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 28/07/2007 12:41 Titlul subiectului: |
|
|
EmO boyz are sweet, ador baietii emo, sunt asa dulci.... " border="0" /> sunt deosebiti, sau cel putin asa ii vad eu " border="0" /> _________________ Stiu eu ce gandeai…“dak se uita inapoi ne impacam”…mda,dar nu m-am uitat pt ca’mi
ziceam “dak ma striga ma intorc”…oricum era doar un jok cu miza mare …dragostea......:X:X:X |
|
| Sus |
|
 |
|
Lil.Butterflyღ - Incepator -

Data inscrierii: 28/Iul/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: 28/07/2007 22:39 Titlul subiectului: |
|
|
O chestie..[btw I`m new ]
Chestie care se observa peste tot...Acuma mai toata omenirea incearca sa para emo...se dau nu stiu cum, se dau suparati, isi fac nu stiu ce freze,se imbraca in roz si obscur (prostieee.:|) si isi fac poze de sus.I mean...wtf? Acuma toate copilele fara minte (no offence oricum nu cred ca va considerati asa ceva) isi fac poze cica emo si tzipa si urla ca le place emo, si ca nu cumva sa le faceti pe ele emo.Deci in ultima vreme am vazut atatea faze.:|.Nu de mult am venit din Bucuresti unde`i plin de d`astea si d`astia.Mi se parea chiar caraghios sa vezi fete nu mai inalte de 1.45 negre pe la ochi si cu paru ciufulit.Ca deh..is Emo.Bullshit dupa parerea mea...
Parerea mea este ca a fi emo nu`i o lauda...Si nu cred ca exista prea multi emo.Pentru ca de obicei cei ce sint emo sunt pentru ca i`au marcat ceva sau au un motiv...Fie ca sunt complexati.
Oricum nu cred ca exista cu adevarat stilul emo, chiar daca acesta a devenit un trend,dupa cum se zice.Stilul "emo" este de fapt stilul original.Daca stii sa fii original nu inseamna neaparat ca esti emo. |
|
| Sus |
|
 |
|
Yumme O.o -User activ-

Data inscrierii: 25/Iun/2007 Mesaje: 367
|
Trimis: 29/09/2007 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
am citit toate mesajele
si nu sunt de acord cu o singura chestie
daca anumite persoane care sunt emo s-au sinucis
nu inseamna ca trebuie sa fim catalogati k sinucigasi
si credeti-ma
ca mi s-a acrit
sa vad fake-uri d emo
si din cauza lor sa ma faca si pe mine fake
si sa isi bata si mai mult joc de noi... |
|
| Sus |
|
 |
|
oaie_roz -Complet-

|
Trimis: 30/09/2007 21:38 Titlul subiectului: |
|
|
| nu cred ca s-au sinucis prea mutli imo chiar nu stiu daca s-a sinucis vreunu asade sufeirnta emoida |
|
| Sus |
|
 |
|
saturdayx -User-

Data inscrierii: 01/Oct/2007 Mesaje: 71
|
Trimis: 01/10/2007 16:38 Titlul subiectului: |
|
|
| lil' butterfly ai mare dreptate! cunosc si eu tipe de 12 ani care se cred emo! au citit si ele in reviste ca e cool si te dai cu negru! e mult mai mult decat o moda, eu am o prietena cu adevarat emo, spun asta,pt ca o cunosc destul de bn, si ii stiu sentimentele,ea traieste emoi, simte emo, si toata gasca ei e emo! dar nimeni nu stie ca sunt batjocoriti,pe unde se duc, si ca toti se iau de ei, spunandu-le ca sunt "ciudati" si cate si mai cate!..asa ca tre' sa simti ...restul vine pe parcurs! |
|
| Sus |
|
 |
|
Mia -Administrator-

Data inscrierii: 10/Apr/2007 Mesaje: 1777 Localitate: みく♥
|
Trimis: 05/10/2007 16:13 Titlul subiectului: |
|
|
saturdayx ai dreptate !!!