| |
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
|
freelive - Incepator -

Data inscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 14
|
Trimis: 26/03/2008 01:55 Titlul subiectului: Ce este dragostea ? |
|
|
Dragostea intr-o viziune apocaliptico-emotionala , in taramul care nu exista cu ingeri si oameni , inchisori si cateva oceane ..
| Citat: |
Odată pregătit sufletește mă decid să evadez . Fără rime , dar cu sens , de această dată . Eram închis pe viață într-o celulă împreună cu ea . Știu că dacă planul o să eșueze , am să mor . Dar și ea o să moară , deci nu pot să evadez . Mi-a promis că orice s-ar întâmpla , ține sincer la mine . Vrea să scapăm împreună sau să murim împușcați . M-a strâns de mână și mi-a zâmbit . Afară peisajul este apocaliptic . Dar odata ajunși acolo o sa fim liberi . Știu că îi este frică . O lacrimă i se prelinge pe obraz . Se aruncă în brațele mele și mă privește . Ideile-mi pulsează . Sparg bariera dar moare , mă resemnez dar n-o iubesc . E sinceră , trebuie să evadez . Raționez . Ușa nu pot s-o desenez . Nu știu a scrie fără sens , doar mă gândesc . Cine-s eu , să abuzez , s-o împușc . S-o privesc cum moare , după gratii , sinceră iubind pe mine . Decizia era deja scrisă . Revolta-mi era inutilă , deși o parte din mine accepta acest lucru . Se închide lumina .
O privesc pentru ultima oară . Îmi oferă cheia și-mi desfac lanțurile . Îi ofer cheia și-și desface lanțurile . Sărim pe mica ferestruică , în necunoscut . Pentru-n moment , viața-mi se desfașoară în fața ochilor . O strâng puternic de mână , dar nu mai văd . Nu aud , nu simt , dar nici nu mor . Mă afund în ocean , împreună cu ea . E datoria mea s-o salvez . Plânge , îi e teamă , n-are cuvinte . Tânjește la cămăruța de după gratii , unde m-a privit ĂźntĂąia oară . Vom muri cu siguranță și nici măcar nu pot s-o îmbrățișez . Să-i spun că-mi pare rău că o iubesc . Căci i-am provocat atâta suferință , deși ea e sinceră . Tușește , se îneacă , mă privește speriată . Îmi spune s-o părăsesc , căci mă iubește . Ea e om , eu pot înota ca un pește . Țipă să-i dau drumul , mă urăște că nu o las să moară . Tind spre dezorientare , frică și gânduri murdare . În chinuri se îneacă și vrea să-i dau drumul . Mă lovește cu picioarele și-mi mușcă mâna . Apocaliptic , se naște iubirea , durere și chin . Destinu-mi veghează al meu suspin . Scot revolverul , cu degetul pe trăgaci . Plânge marea peste mine , arde focul de sub piele . Văd o bilă de lumină , n-o împușc , o țin de mână . Un fulger mă destramă , pe mine și pe ea . E inconștientă , nu o doare , dar eu țip fără încetare . Creionul scrie o poezie pe o margine de hârtie .
Malul unui ocean și două personaje uitându-se în zare . Se țin de mână si privesc agale . Obosiți , rezemați unul de altul . Cu lacrimi în ochi dar fericiți .
|
.. continuarea care e defapt inceputul . Va prindeti voi de ce
Privesc creația la început de drum . Marea inundă nimicul . Prăpastia , mozaicul , de îngeri și morți . Cranii și alte câteva nopți . Plouă cu fiare și gânduri murdare . Mecanisme cu roțile ușoare . Plutesc iarăși agale . Un punct sus , apare . Și ciudat , dispare . Un corp țipând sub Soare . Este Ea oare ? Trebuie s-o privesc cum moare .. Destinul Ei e scris de o Sperietoare . Ating de Jos cu aripa mea , aterizează pe spate . Tună ! M-am plictisit de șoapte . E moartă deși n-a atins nimicul . Roșie în obraji .. Tușind , inconștientă , zboară cu un înger .
O cobor pe nisip și caut să fug . Eu nu exist și ea e moartă . Nu vreau să dezorientez a Ei soartă . Tușește încet , dar nu există . Are doar multă imaginație . Fără sens pe banda rulantă . Aruncă o basculantă : idei , forme și mult clei . Maternitate , vrei nu vrei . Mă strigă pe nume .. Nu se poate ! Nu-s prudent , mă prăbușesc . Pe malul mării , pe o planetă care chiar există . Mă doare și-ncerc să mă ridic . O baltă de sânge în care plutește al meu rinichi . Nisip colorat și lacrimi de înger . Urlu dar nu tună , voiesc dar nu există . Aveam să mor pe malul mării , destinul meu dezorientat . Ea mă lovește cu piciorul , plină de indiferență . Amândoi sunt fericiți , eu sunt un fost înger cufundat în lanțuri .. lanțuri scrise de mine . Am fost pedepsit iubind o muritoare . Să zac și să o privesc cum moare .. Fericită , iubind pe el . Demonul cel mai fidel . Nu ! Îi arde o palmă peste obrajii ei roșii . Și Ea începe să plângă . Eu îi privesc , dar nu știu ce avea să se întâmple . E vina mea , că m-am îndrăgostit , destinul i l-am aiurit . Închid ochii și mă resemnez .. Nu mai am sânge să zburde prin vene ..
Ea mă ridică de Jos . Un înger gol și frumos cu chip de fată . Mă strânge în brațe , ca eu să mă nasc . O mamă și-un copil abia născut , pe marginea Prăpastiei . Se aruncă în gol .. Se sparg lanțurile , dispare . Doi îngeri plutesc în ocean . Tot Ea și tot Eu . Noi doi într-o închisoare . Evadăm , nu ne mai doare . O sărut și ea dispare . ?!
|
Nu's emo sau rocker sau X,Y,Z . Intrebari ? Mai multe pe blog .
www.farasens.wordpress.com .  |
|
| Sus |
|
 |
|
claudia_scissorhands -User-

Data inscrierii: 04/Mar/2008 Mesaje: 87 Localitate: Heaven...from his garden full of blue butterflies..
|
Trimis: 28/03/2008 01:00 Titlul subiectului: |
|
|
fuckin' great. _________________ =Innocence is what he knows. Beauty is what she sees.=
=Edward Was Here=
=His scars run deep=
...Drink From Me And Live Forever... |
|
| Sus |
|
 |
|
freelive - Incepator -

Data inscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 14
|
Trimis: 31/03/2008 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
Update :
Pentru cine n-are ce face si sta sa mai traga cu ochiu pe net . Am "redeschis" blogul :
Update : Am reinceput sa scriu pe blog . O scurta descriere puteti gasi aici :
Cum veșnicul răspuns ar fi “de ce nu?” , eu am să scriu “de flori de păr” . Și ca să nu mă afum și de această dată , au înflorit salcâmii . Scriu și eu , căci am ce face , dar mai încolo . Acum șlefuiesc blocul de cuvinte . Vreau să mă dau în bărci , să scriu ceva interesant . N-am un lac mai pe aproape . Păcat , barca e deja desenată în Paint . Și cum v-ați prins , cunosc limba engleză .
Enumerație : idei , răspunsuri și blocuri de cuvinte , o rima , un non-sens , posibil un epitet pe undeva . Nu știu pe unde , totuși îl găsești cu Google . N-am să fac reclamă personajelor mondene , cu două clase primare , dar cu mai multe adverse . Dau răspunsuri , dar nu-mi pune o întrebare . Cam puțin , dar asta-i tot . Vom dezlega firu-n patru pe pagina principala și vom afla unde s-a pierdut l-ul . La revedere ! |
Subiecte recente din gama Evadare puteti gasi in accesand urmatoarele linkuri:
1.[url=http://farasens.wordpress.com/2008/03/02/evadare/]Evadare[/url]
2.[url=http://farasens.wordpress.com/2008/03/23/bataie-de-aripi/]Bataie de aripi[/url]
3.[url=http://farasens.wordpress.com/2008/03/27/pe-mal/]Pe mal[/url]
4.[url=http://farasens.wordpress.com/2008/03/31/punct/]Punct[/url]
Daca cautati si aveti timp gasiti si alte opere la fel de "idioate"  |
|
| Sus |
|
 |
|
marina -Complet-

Data inscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 1754
|
Trimis: 22/04/2008 15:06 Titlul subiectului: |
|
|
superb  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
iPod LOVE - iPodăȘă©ăźæșćžŻéłæ„œăăŹă€ă€ăŒăźăă„ăŒăčăă«ăčăżăă€ăș |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
| |
|
Forum by kene | Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro
|
|
|