Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Concurs . premiu 100 RON :D

Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Havingfun : Arhiva
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

freelive
- Incepator -
- Incepator -
freelive

Data inscrierii: 03/Feb/2008

MesajTrimis: 14/06/2008 00:37    Titlul subiectului: Concurs . premiu 100 RON :D Raspunde cu citat (quote)

Da , fenomenal , senzaţional , fărăsens organizează primul său concurs . Despre ce e vorba ? Nimic mai complicat . Trebuie doar să :

.. descrii societatea de astăzi în cel mult trei cuvinte
Hmm .. de ce te-ai băga în aşa ceva ? Cele mai “drăguţe” trei descrieri vor câştiga . Autorul lor va putea să scrie un articol ( orice tip ) care va fi publicat aici pe blog . Poţi să mă înjuri , poţi să-ţi bagi , să filozofezi , să-mi spui că mă urăşti . Promit că nu voi şterge articole .. şi vor persistă cât o rezista WordPressu .

… dacă se vor strânge prea puţini .. hmm . Sună prietenii şi anunţă-i !

P.S. : Cel mai “tare” comentariu se va premia cu 100 RON . Şi “a gândi” se premiază . Grăbeşte-te
Încheiere concurs : 1 iulie .
Go ! Go ! Go ! Lasă descrierea aici ..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Havingfun : Arhiva Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum