Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Copilarie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Havingfun : Despre noi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

Mia
-Administrator-
-Administrator-
Mia

Data inscrierii: 10/Apr/2007

MesajTrimis: 04/02/2009 20:47    Titlul subiectului: Copilarie Raspunde cu citat (quote)

Aici ne povestiti despre copilaria voastra . Cum ati petrecut'o , cat de rapid au trecut acesti fericiti/nefericiti[desi nu prea cred] anii din viata voastra. >:D<

Adina
- Incepator -
- Incepator -

Data inscrierii: 30/Aug/2009

MesajTrimis: 30/08/2009 20:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmmm...copilaria,ce cuvant elegant Smile
Desi la mine nu s-a terminat inca,eu ma consider tot o copila(adica totusi uneori asta vreau sa fiu) am niste clipe de neuitat...
Incepand cu gradinita,cu prietena mea ce mai buna cu care imi petreceam tot timpul...colega de gradinita,vecine de bloc...eram toata ziua cu ea,ne intelegeam extra bine desi pe atunci nu stiam ce inseamna o prietenie am ramas si acum cat de cat unite,avand secrete impreuna si mai vorbim din cand in cand.Faceam numai nazbatii,eram atat de prostute.
Cand am inceput scoala...m-am mutat din acel cartier(unde statea si ea) a inceput o noua 'copilarie' fiind in clasele 1-4 :-D colegi noi,baieti draguti,fete de gasca...am fost o clasa destul de unita...am avut cateva colege oke care pana in clasa a 8a mi-au fost chiar femei bune.Imi aduc aminte serbarile,eram sufletul lor(imi dadea roluri principale,si tin minte ca aveam niste costume de printesa si tot felul).O sa tin minte acesti ani... :-) Faceam o gramada de excursii...in fiecare semestru una...ba chiar doua(daca eram cuminti).Apoi dupa ce am trecut pe clasa a 5-a... :-D a fost altceva...'adolescenta'
Mi-e dor...dar cred ca viata(de adult) e mai interesanta,si as avea nevoie de doua vieti ca sa fac tot ce mi-am propus Smile insa trebuie sa te multumesti cu ce ai :-D [Copilaria e pastrata in sufletul meu,si indiferent ca trece momentul imi voi asigură aminte de ea]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Havingfun : Despre noi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum