Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 764 Localitate: undeva in lume... fara un repper anume
Trimis: 20/05/2007 12:25 Titlul subiectului:
al 6-lea asa se numea
Am auzit ca s-ar putea sa mai apara si a 8-a carte dar in a 7-a harry se v-a sacrifica pentru a il distruge pe cap de mort dar a gandesc k daca harry o sa moara in a 8-a parte cu cine o sa mai fie _________________
Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 430 Localitate: x_X nicaieri && peste tot x_X
Trimis: 20/05/2007 14:09 Titlul subiectului:
nu cred...ea a zis ca face doar 7 carti...desi cica a 7-a sar putea sa apara sub alta editura ca aia de la teora au zis ca daca il omoara pe harry nu o sa cumpere nimeni eu o cumpar de 4932802 de ori daca moare harry! _________________
broken...</3
Eu ador filmul...
personajul meu favorit este DRaco [tom felton...]
uhm...si in acest ocazie caut pe cnv cu care sa ma duk la premiere...:(( _________________ _________ Cateodata ma simt asa de sigura
Fi sigur ca eu nu am de ce sa mint
Sunt singura si va asigur
Ca fiecare gresala facuta iti face
Cate un bine.Nu avea incredere in
Oameni.Ai incredere in tine
mie imi palce HP.....si imi palce de tom felton arata super, mi a placut mult HP4 si 3 _________________ Stiu eu ce gandeai…“dak se uita inapoi ne impacam”…mda,dar nu m-am uitat pt ca’mi
ziceam “dak ma striga ma intorc”…oricum era doar un jok cu miza mare …dragostea......:X:X:X
Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 430 Localitate: x_X nicaieri && peste tot x_X
Trimis: 04/08/2007 16:26 Titlul subiectului:
am vazut ultimu` film hp. parca 5...
e foarte tare si il recomand tuturor cu caldura.
si nu,nu am fost la premiere.
l`am vazut inainte sa fie premiere la cinematograf. _________________
broken...</3
Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 1079 Localitate: fostu' micu' Paris
Trimis: 12/08/2007 12:29 Titlul subiectului:
catre tipele din constanta intrebare asa de curiozitate exista vreun cinema in constanta unde ie harry potter sau mai bine exista vreun cinema und nu sutn filme vechi>/ adica de vroe luna doua trei
AH poi nah sunt fana hp
cartile nici nu se compara cu filmele
ma enerveaza
m-a socat cand am vazut hp5 cat lipseste " border="0" />
sper ca hp6 sa sa fie cu mai numeroase scene
desi stiu cat de greu le e
nah in 2 ore acolo atatea scene
nah,....
orikm hp5 e un film bun
mi-a placut cel mai mult scena din minister...si cea din biroul lui DD cand au aflat ca tataul lui Ron fusese ranit
in fine
asa...un film bun mi s-a parut si hp 4 desigur
ce sa mai zic...
poi astept cu nerbadare sa vad scena mortii lui DD
si altele
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum