| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Mia -Administrator-

Data inscrierii: 10/Apr/2007 Mesaje: 1777 Localitate: みく♥
|
Trimis: 01/05/2007 20:42 Titlul subiectului: Intamplari Hazli/Penibile |
|
|
Aici povestiti intamplari hazli . _________________ [list] TE IUBESC [/list:u]
Ultima modificare efectuata Mia la 24/12/2007 14:46, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
|
fitzoasa - Incepator -

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 39
|
Trimis: 02/05/2007 15:09 Titlul subiectului: |
|
|
sa va zi eu una
coboream in pauza afara cu niste pritene si pe scari era aruncata o coja de banana si am alunecat si am picat si acolo erau nistte baieti si cand mau vazut ca pic au ras iar eu mam simptit jenant ce penala a fost faza....si am picat in currr  |
|
| Sus |
|
 |
|
NuSuntEu -Membru activ-

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 764 Localitate: undeva in lume... fara un repper anume
|
Trimis: 02/05/2007 19:04 Titlul subiectului: |
|
|
ce tare din fericire eu nu am cazut niciodata dar m-am impiedicat des  |
|
| Sus |
|
 |
|
Barbie - Incepator -

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 31
|
Trimis: 03/05/2007 09:03 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu. Fie ca ma impiedic, calc stramb, imi face vre-un idiot o piedica, cad de cateca ori pe zi  |
|
| Sus |
|
 |
|
oaie_roz -Complet-

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 1079 Localitate: fostu' micu' Paris
|
Trimis: 04/05/2007 21:37 Titlul subiectului: |
|
|
una recenta mergeam cu 2 sclerozati [ yo a3a mai poutin ] si nu prea aveam bani... ce sa facem driiing cheta oprim primu nene p strada si zice ala cel mai sclerozat dintre noi domnu imi dai si mei 10 mii [noi numa' a copiii strazii nu aratam] al se uita scoate banii si ne da 30 d mii ce-i drept veki faza era ca ala saracu parea om serios cu capsoru in regiunea umerilor ... dupaia nu ne-a mai dat nimeni bani ce-i drept dar la timpu ei fusese misto...
ma rog nu era la scoala era la 2 metrii de curtea scolii  |
|
| Sus |
|
 |
|
funnyzzz -Complet-

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 1539 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 06/05/2007 12:49 Titlul subiectului: |
|
|
pacat k nu am vazut-o... " border="0" />  |
|
| Sus |
|
 |
|
scumpik - Incepator -

Data inscrierii: 09/Mai/2007 Mesaje: 42
|
Trimis: 09/05/2007 13:33 Titlul subiectului: |
|
|
am iesit din clasa iar profa era in spatele meu si nu am vazut-o si am dat cu piciorul in usa siiiii o zis : asa faci si acasa si mam simptit super penal " border="0" /> |
|
| Sus |
|
 |
|
NuSuntEu -Membru activ-

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 764 Localitate: undeva in lume... fara un repper anume
|
Trimis: 09/05/2007 18:56 Titlul subiectului: |
|
|
si mie mi s-au intamplat lucruri penbile
odata aveam ora cu dirga si ink nu venisa dar se sunase de 2 min. Un coleg de clasa (cam zapacit ) isi luase la scoala o masca cu un mos cuy par alb si a iesit pe hol cand venea profa de tehno si a speriato de a plecat la directoare dar nush ce a zis de directoarea a crezut k avem o broasca . saraca femeie ce s-a speriat
ni s-a mai intamplat anul acesta k un coleg sa isi prinda fundul la usa
in a 5-a un coleg mai nebun a coborat de la etajul 2 la etajul 1 pe geam si a intrat pe geam la noi cand aveam ora de tehno toata clasa s-a speriat k s-a aruncat in clasa
anul asta cand eram de serviciu pe scoala am scapat clopotelul de la etajul 2 si era sa-i cada directoarei in cap care era la parter  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
funnyzzz -Complet-

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 1539 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 09/05/2007 20:51 Titlul subiectului: |
|
|
yo nuj sa mi se fii intamplat faze dinastea....  |
|
| Sus |
|
 |
|
deya -User activ-

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 226 Localitate: the death city/deva
|
Trimis: 20/05/2007 09:54 Titlul subiectului: |
|
|
cred ca vi se intampla si voua (unora) urmatoarea intamplare
era o zi de luni (park ) .am scapat d eore si ma indreptam spre casa inpreuna cu 2 colege ....daca colo in fatza noastra apar baietzii din 8 E si din 7 C si incep sa ne undecu apa rece....evident afara erau 30 grade...va dati seama k noi am inceput sa fugim de nebuna pe acolo si ne-am bagat in baie la fete si am scapat de nebunii aia
dar la me in scoala e ceva tipic sa vine baietii si sa te ude _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|
NuSuntEu -Membru activ-

|
Trimis: 20/05/2007 12:16 Titlul subiectului: |
|
|
| deya a scris: |
era o zi de luni (park ) .am scapat d eore si ma indreptam spre casa inpreuna cu 2 colege ....daca colo in fatza noastra apar baietzii din 8 E si din 7 C si incep sa ne undecu apa rece....evident afara erau 30 grade...va dati seama k noi am inceput sa fugim de nebuna pe acolo si ne-am bagat in baie la fete si am scapat de nebunii aia
dar la me in scoala e ceva tipic sa vine baietii si sa te ude |
si la noi se intampla asta dar mai mult la SF anului cand e foarte cald afara  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
Pryncess-Of-Color - Incepator -

Data inscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 26 Localitate: Alba Iulia
|
Trimis: 01/06/2007 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
Scuzati-ma ca intrerup, dar totusi e penibil sa scrii HASLI.....se zice HAZLII.....suna chiar aiurea....... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
Pryncess-Of-Color - Incepator -

Data inscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 26 Localitate: Alba Iulia
|
Trimis: 01/06/2007 21:54 Titlul subiectului: |
|
|
Si pe mine m-au udat, dar nu colegii de cls, cum era de asteptat, si un baiat din a 8-a, chiar daca nu-l cunosc....era cu BIDONUL de apa si fugea dupa o fata, dar aia a reusit sa scape si m-a luat pe mine in vizor, dar nu mi-am dat seama, am crezut ca s-a departat......cand mi-a turnat apa de eram uda si sa nu zic unde m-am trezit.....  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
deya -User activ-

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 226 Localitate: the death city/deva
|
Trimis: 23/06/2007 15:24 Titlul subiectului: |
|
|
si -pe mine mau udat baietzii din a 8-a cu apa
numai ca cu galeata....
in plus aveam si soprt si nu mai aveam hainde de schimb si profa so disperat si mo pus absenta _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|
GueSsWhO -User-

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 85
|
Trimis: 30/06/2007 18:47 Titlul subiectului: |
|
|
| Pryncess-Of-Color a scris: |
Si pe mine m-au udat, dar nu colegii de cls, cum era de asteptat, si un baiat din a 8-a, chiar daca nu-l cunosc....era cu BIDONUL de apa si fugea dupa o fata, dar aia a reusit sa scape si m-a luat pe mine in vizor, dar nu mi-am dat seama, am crezut ca s-a departat......cand mi-a turnat apa de eram uda si sa nu zic unde m-am trezit.....  |
asta mi s`a intamplat si mie cand eram de serviciu pe scoala _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|
Freaz - Incepator -

Data inscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: 16/07/2007 09:50 Titlul subiectului: |
|
|
ce mi sa intamplat mie o data miam batut joc de un profesor si a inceput sa fuga prin clasa dupa mine ) printre banci ce fugea profu ) =)) cat am ras cand lam vazut pe profesor ) =)) _________________ [url=www.salvarirm.lx.ro]viata e scurta profita de ia [/url] |
|
| Sus |
|
 |
|
Little*Black*Queen - Incepator -

Data inscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 30
|
Trimis: 16/07/2007 19:54 Titlul subiectului: |
|
|
eram in ora de chimie sh aveam prof barbat ..si ma ducem la baie si mi`o zburat absorbantu fix in fata profului , pe catedra , nu stiam cum sa reactionez  |
|
| Sus |
|
 |
|
Claudia. -User activ-

Data inscrierii: 31/Iul/2007 Mesaje: 231
|
Trimis: 03/08/2007 17:25 Titlul subiectului: |
|
|
| deya a scris: |
dar la me in scoala e ceva tipic sa vine baietii si sa te ude |
si la noi in sc e cv obisnuit......da la noi nu ai cum sa scapi k ne uda in curtea scolii...usile inchise....bla bla bla....p mn ma udat unu din cap pana in picioare si mi sa strkt tel si la ora de mate fac ea in toate felurile bazaia se inchidea se deschidea bla bla bla......mai era dat si la maxim si ma mai beepuiam q unu toata clasa imi zicea'claudia inchideti telefonu'si eu ma roseam....norik k era porofa d mate si sa facut k nu observa  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
marina -Complet-

Data inscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 1754
|
Trimis: 03/01/2008 20:24 Titlul subiectului: |
|
|
stateam pe o banca si nu stiam ca mis rupti pantalonii si trec niste oameni si incep sa rada si numa nu am stiut dc rad  |
|
| Sus |
|
 |
|
Kyra^^ -User activ-

Data inscrierii: 16/Dec/2007 Mesaje: 248 Localitate: Sk8 dream
|
Trimis: 28/02/2008 16:10 Titlul subiectului: |
|
|
pai :
1.fugeam cu Luana[o colega] pe coridor,si ea so oprit dintr`o data,eu m`am bagat in ea si am cazut si ea se uita peste tot ca nu ma vedea si eu eram pe jos ma prapadeam de ras
2.am tras perdeaua jos de la geamul clasei
3.am mutat catedra in alta clasa..o ramas profa
4.cu apa ne batem reciproc
5.am cazut pe scari..
6.dansam pe un scaun ascultand muzik la mp4 si o intrat profu` in cls si eu n`am auzit si nici nu l`am vazut..se uita ala la mn..
si ns..astea sunt putine,fiecare zi e una hazlie si penibila ..
7.a da i`a scapat la mami telecomanda din mana întocmai mie in cap..
8.aa si in pauze mai plecam pe strada de langa scoala la magazin,si veneam eu cu 2 baieti,si era deja ora,aveam sport..mergem in cls sa ne lasam mancarea,vlad iese primul eu dau sa ied dupa el si radu ramane sa stinga lumina,vlad se intoarce rpd ca venea o profa pe mine ma intoarce si ma impinge in clasa..si in acelasi timp radu sarea sa stinga lumina,si ne`am ciocnit unu de celalalt in usa si am cazut el inauntru eu afara doamne cat am putut rade _________________
You can imprint me all night long,Jacob Black. |
|
| Sus |
|
 |
|
→•°ChOoPpY•°← -User activ-

Data inscrierii: 03/Noi/2008 Mesaje: 323
|
Trimis: 07/11/2008 15:44 Titlul subiectului: |
|
|
hai k zic si io cateva...
1. Veneam intr-o seara de la biserica si voiam sa merg la masina am vazut o masina întocmai ca a noastra [logik k petardata de mn am crezut k aia ii masina noastra] si m-am dus la ea...si tot trageam de usa din spate si tipam ca dc nu-mi deschide tata usa si numa il aud pe tata k ma striga cu 3 masini mai incolo si m-am uitat si ala din masina de uita cu o moaca la mine O_o
2.Ultima ora dintr-o vineri era sport si io am mai ramas un pic in clasa inainte k mi-o cerut diru sa numar nush ce bani pentru culegere si in fine...am intarziat si am inceput sa fug jos pe scari k sa ajung la ora si in 8B ii un baiat de care imi place si cand am trecut scarile unu din baietii care erau cu ei mi-o pus piedica si m-am bagat direct in ala de care imi place si l-am izbit de perete o fost penibila faza si toti prietenii lui se radeau de mine
3.Mi-o luat un baiat bratara si nu o vrut sa mi-o mai dea inapoi si am inceput sa ma bat cu el pentru bratara si am inceput sa ne tavalim pe jos unu peste altu [mai exact el peste mine ] si o intrat profu de romana in clasa [mai exact teroarea scolii] si toata lumea oluat pozitie de drepti numa noi ne tavaleam in continuare pe jos si o venit profu ne-o luat pe amandoi de pe jos si ne-o da cap in cap o fost penibila faza dar totusi amuzanta _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img183/colourfulllifesigdt1.jpg/1/] [/URL]
Happy kids have happy dreams |
|
| Sus |
|
 |
|
Ancient_reign - Incepator -

Data inscrierii: 28/Iul/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: 10/11/2008 20:03 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: |
1. Veneam intr-o seara de la biserica si voiam sa merg la masina am vazut o masina întocmai ca a noastra [logik k petardata de mn am crezut k aia ii masina noastra] si m-am dus la ea...si tot trageam de usa din spate si tipam ca dc nu-mi deschide tata usa si numa il aud pe tata k ma striga cu 3 masini mai incolo si m-am uitat si ala din masina de uita cu o moaca la mine O_o  |
ca tot venii vorba de masini...Cand am fost in Italia..era in parcare o masina faina,ceva porche sau ferari.si normal,ca tot omu' sa-mi fac poza cu masina.( xD ) .Si ma pun eu in fata,imi face una poze.DUpa schimb pozitia,si tot asa.Si cand ma uit in masina observ ca era cineva in ea:))) _________________ (v)_(v) Forget the bunnyes... The Squirrels will dominate the world
.\o o/.
--\ :/--
(..)"(..) |
|
| Sus |
|
 |
|
→•°ChOoPpY•°← -User activ-

Data inscrierii: 03/Noi/2008 Mesaje: 323
|
Trimis: 22/11/2008 19:37 Titlul subiectului: |
|
|
ph da...una care mi s-a intamplat recent...deci...asta ii una din perioadele cand sunt indragostita,iar cand sunt indragostita imi place sa-i scriu numele baiatului de care sunt indragostita peste tot...pe carti,caieti,geanta de scoala si masa,birou pe tenisi pe blugi,absolut peste tot! si eram o data pe afara in pauza cu o prietena si eram cu caietul de geografie la mine si imi invatam (k urma sa dam test la geogra ora aia) si logik k nici caietul ala nu o scapat sa nu fie etichetat cu numele tipului de care imi place...si vad ca coboara ala de care imi place mie si inca doi prieteni de-ai lui si vin la mine (le place sa ma streseze si sa ma ciufuleasca) si i-am vazut ca vin inspre mine si mi-am pus caietul in dreptul fetei (ca sa nu ma observe cica ) si pe caiet era scris mare si frmos cu inimioare "DENIS" (numele baiatului aluia de care imi place) si el face o moaca gen s prietenii lui or inceput sa se rada de vai si-amar iar eu am ramas asa O_o si nu stiam ce or patit toti 3...si cand ma uit k era scris acolo denis pe caiet m-am inrosit toata la fata si am alergat sus si m-am inchis in baie si n-am vrut sa mai ies afara _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img183/colourfulllifesigdt1.jpg/1/] [/URL]
Happy kids have happy dreams |
|
| Sus |
|
 |
|
(*Lady rock*) -User-

Data inscrierii: 08/Mar/2008 Mesaje: 76 Localitate: Undeva prin aceasta lume
|
Trimis: 07/12/2008 12:51 Titlul subiectului: |
|
|
M-ati facut sa mor de ras
1.Eram in fata scolii cu niste colegi dupa teza de la mate si vad dintrodata o minge ca vine spre mine si ma loveste langa gat (era si foarte murdara) .Eo,nervoasa fiindca ma durea si mi se murdarise bluza preferata incep sa tip .. La n**ba ,care-i prostu care o dat mingea?!'' si am mai injurat pe acolo si numai vad ca profu' de desen se uita la mine ca al felul paispe ,ca era langa noi
Inca una,cam aiurita :
2. Ma grabeam sa ajung in clasa la inceputul orelor,ca sunt la ultimul etaj si pe la etajul 2 eo mergeam de parca aveam mainile de ciment si unu din 8D incepe sa se rada si spune : ,,Ce mergi asa ,e grea geaca?'' si eo ii scot limba pana n-am mai putut si am inceput sa urc  _________________
Este mult viitor in acest trecut atat de prezent |
|
| Sus |
|
 |
|