Data inscrierii: 09/Mar/2008 Mesaje: 31 Localitate: Secret
Trimis: 22/03/2008 23:15 Titlul subiectului: ~Kiddy Grade [Animax]~
Spuneti-va parerea despre anime-ul acesta...
Pe o scara de la 1 la 10 eu i-as da 10...
Este al doilea anime favorit al meu...(caci primul este Gravitation)...
Si imi place cel mai mult de Eclair...este preferata mea...
Si cel mai mult imi place corpul de sus...este cel mai frumos...
Daca nu ati vazut Kiddy Grade vi-l recomand cu mare placere...
Nota 10++++++++
Nu am ce zice altceva.E super frumos.
Kiddy Grade 2 As vrea sa vad filmul, da la cat de .....sunt astia din Romania nu o sa apuc sa-l vad decat ;a 1582525 ani " border="0" /> _________________
um...dap! acesta este un anime pa care pe o scara de la i la 10 chiar i-as da nota 10...i mean are o grafica superba,sound-track-ul bun,chiar foarte bun iar story-line-ul care desi este complicat si greu de inteles (o fost nevoie sa-l vad de 3 ori si sa nu-mi dezlipesc ochii de pe ecran nici o secunda pentru a-l intzelege cat de cat k nici acuma nu l-am inteles prea bine) este destul de bine dezvoltat desi Eclair are un trecut trist (pentru ca mai mult vorbeste despre trecutul lui Lumiere si Eclair) si oricum si eu l-as recomanda tuturor daca are necesitate de ceva actiune (desi este cam ecchi anime-ul ).Preferata mea este Eclair din seria a2a...uitati cateva imagini :
um...dap! acesta este un anime pa care pe o scara de la 1 la 10 chiar i-as da nota 10...i mean are o grafica superba,sound-track-ul bun,chiar destul de bun iar story-line-ul care desi este complicat si greu de inteles (o fost nevoie sa-l vad de 3 ori si sa nu-mi dezlipesc ochii de pe ecran nici o secunda pentru a-l intzelege cat de cat k nici acuma nu l-am inteles prea bine) este foarte bine dezvoltat desi Eclair are un trecut trist (pentru ca mai mult vorbeste despre trecutul lui Lumiere si Eclair) si oricum si eu l-as recomanda tuturor daca are trebuință de ceva actiune (desi este cam ecchi anime-ul ).Preferata mea este Eclair din seria a2a...uitati cateva imagini :
PS:scz pt double-post-ul asta nereusit ca nush ce are calcu meu >.< si in plus nu pot sa pun mai numeroase poze? care este maximul de caractere permis la forum? O.O _________________ [URL=http://imageshack.us][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img183/colourfulllifesigdt1.jpg/1/][/URL]
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum