Intr-un timp imi cumparam Sunete dar s-a facut cam scumpa si cum imi trebuie bani pt hartii creioane gume de sters si bla bla bla n-am mai cumparat-o... acum citesc pe net ziarele(dar si asta mai rar)... etoo.. in concluzie nu am nici o revista preferata... decat cartile pe care le citesc ...
Data inscrierii: 26/Iun/2007 Mesaje: 1293 Localitate: orashul in care dak spui la cineva k te duci in groapa nimeni nu itzi plange de mila
Trimis: 20/10/2007 11:18 Titlul subiectului:
in acest moment nu prea ma mai pasioneaza sa fac colectie de reviste....am destule..nici nu stiu unde sa le mai pun..oricum eram disperata inainte de popcorn si bravo...acum nu prea ma mai arunc in vant dupa niciuna
Data inscrierii: 10/Dec/2007 Mesaje: 282 Localitate: pe aratura..:-"
Trimis: 11/12/2007 18:02 Titlul subiectului:
witch e banda desenata..e singura care mi-o mai iau in ultima vreme..restul is amintiri...nu am mai pus mana pe o revista gen popcorn sau bravo din generala _________________ du-te si impusca-te!
cool girl,popcorn...popcorn mai rar Da'dupa ce am observat ca am pierdut o gramada de postere harry potter,am decis ce tre' s-o iau my des bravo girl citeam candva,da' parca nu mai e asa de misto _________________ [URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/1/6/f_somepeoplewm_c9bd41e.png&srv=img37][/URL]
I wanna go to the other side
where times seem much better than this void called life
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum