Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 430 Localitate: x_X nicaieri && peste tot x_X
Trimis: 15/05/2007 09:20 Titlul subiectului:
precum vedetzi : mya ^_^ a pus imagini la fiecare topic...cum vi se par? mie imi plac ...si sper sa nu se supere pe mine...am descoperit ca puteam sa le schimb si eu si le`am mai schimbat locurile
si din nou...sper sa nu se supere mya ^_^ am mai pus niste smileyuri...daca nu am facut bine o sa le sterg _________________
broken...</3
Data inscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 430 Localitate: x_X nicaieri && peste tot x_X
Trimis: 17/05/2007 20:22 Titlul subiectului:
ca sa stie toata lumea...imi cer scuze un public pentru prezenta mea...neprezenta...pentru lipsa mea de prezenta in ultimele zile...dar a trebuit sa recupereze la romana ce nu am invatat tooooooooata cls a 7-a...si am mai avut si o perioada nasola...chimia...f**k it ca idioata aia mi`a stricat media : 9 ,10....
4 " border="0" /> !
am revenit si o sa revin in fortza si sper ca nu am suparat pe nimeni ! _________________
broken...</3
Ora este GMT + 3 ore Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 1 din 5
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum